divendres, 7 de març del 2008

Tots junts contra el terrorisme

Amics, amigues,

Res ens hagués agradat més que el primer missatge que publiquem en aquesta web hagués sigut un missatge de benvinguda i de presentacions. Un missatge optimista i ple d'il·lusió pel nou projecte que acabem de començar.

Però, malauradament, el cruel assassinat d'aquest migdia ens ho impedeix.

Joves Socialistes de Muro i la resta d'agrupacions de La Muntanya volem mostrar la més absoluta repulsa per l'atemptat que ha acabat amb la vida de l'ex-regidor socialista a Mondragon, Isaías Carrasco. No entenem, ni podem arribar a comprendre ni a tolerar, cap acció violenta. En aquest cas pels anomenats motius ideològics, que per a nosaltres no són tals, sinó que responen a la necessitat d'uns descerebrats de voler donar-li a la seua violència un motiu; i que, a més a més, pretén influir en l'Estat de Dret per la proximitat de les eleccions.

Joves Socialistes de Muro i de La Muntanya, manifestem que la millor forma de condemnar a aquests terroristes, és participar en el dia de màxim exponent de la llibertat d'expressió, les properes eleccions democràtiques del 9 de març, votant cadascú a qui més convinent crega; per a que d'aquesta forma aquestos miserables sàpiguen que estan sols en una lluita estèril que, sens dubte, acabaran perdent.

I per finalitzar, recordar-vos que el dilluns, dia 10 de març, a les 12:00 del migdia, guardarem 5 minuts de silenci a les portes de l'Ajuntament de Muro. És important que tots els que creiem en la democràcia estem allí per manifestar la nostra condemna i repulsa per aquest horrible atemptat.