diumenge, 25 de gener de 2009

Joves Socialistes de Muro es constitueix oficialment

Ahir, dissabte 24 de gener, va quedar oficialment constituïda l'agrupació de Joves Socialistes de Muro en un acte carregat d'emotivitat i il·lusions per començar nous projectes de cara a la societat murera.

D'aquest mode, Pedro Corredor queda com a Secretari General de l'Agrupació, Fernando Picó com a Secretari d'Organització, Cristina Cloquell com a Secretària Administrativa i Celeste Martínez com a Secretària de Comunicació.

Amb nosaltres estigueren el Secretari d'Organització de JSPV, Vicent Mascarell, el Secretari de Comunicació de JSPV, Raimon Calabuig, els Joves Socialistes d'Ibi, Alcoi i Banyeres i, a més, dels membres de l'agrupació local del PSPV-PSOE de Muro. A tots ells, moltes gràcies per recolazr-nos i ajudar-nos a crear i tirar endavant l'agrupació. I als companyas de Banyeres, enhorabona perquè ahir també es van constituir oficialment.
I ja saps que si vols unir-te a nosaltres, només cal complir aquestos requisits: tenir de 14 a 30 anys i moltes ganes de lluitar i treballar pels nostres ideals progressistes.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Molt be, tenint un banner de la Plataforma, però...avore si també us adheriu a la Plataforma com han fet altres partits. No val que sols doneu suport amb un microfon davant, també valen els fets.

Seguiu avant!!!